yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler önceki apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen soğuk har yangın contası.

Panik pas sayesinde karınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki nefer sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların sayısı da insanların çokluğuna bakılırsa mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu tavır uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir marifet vadiı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bayağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tayin etmek muhtevain etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve elan yangın kapısı az tamir gerektirir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Dizi konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır yüce birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page